Доставка и начини на плащане

БЕЗПЛАТНА доставка на територията на Република България на стоки закупени през онлайн магазина получавате при следните условия:

  • При по-обемни пратки, безплатните доставки се получават в уточнен с Вас офис на куриерска фирма, избрана според специфичните и условия.
  • Доставка със Спиди, до техен офис или Ваш адрес - срок на доставка до 2 работни дни след обработка на поръчката. В редки случаи, когато населеното място е извън графика на куриерската фирма е възможно забавяне до 4 работни дни.
  • Експресна доставка, доставка с друг куриер, както и доставка с фиксиран час не е безплатна и е за сметка на получателя.
  • В условията за безплатна доставка НЕ влизат стоки в разпродажба, рекламации, замени, връщане и продукти за които е договорена цена, различна от продажната.

Срокове

Срокът на доставка зависи от наличността. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, стандартният срок за доставка на територията на Р. България е 2 работни дни, след обработка на поръчката. В редки случаи, когато населеното място е извън графика на куриерската фирма е възможно забавяне. Времето за доставка зависи от обема, теглото, населеното място, както и дали има наложен платеж.

Повреда при транспорт

При получаване на доставката имате право да я разопаковате и проверите целостта ѝ.

В случай, че констатирате дефект или повреда, в следствие на транспорта, е необходимо да изискате от куриера бланка, в която да запишете констатираните забележки и запазете всички документи предоставени при доставката. По този начин Вие ще предявите претенция за рекламация в момента на доставката.
В противен случай ние не можем да приемем рекламация за стока, увредена по време на транспорт.

Цени

Сумата за експресна доставка или доставка с фиксиран час се заплаща допълнително. Сумата за наложен платеж (около 1.5%) не влиза в цената на доставката.

Връщане и замяна

Връщането на стоки, замени и рекламации са за сметка на клиента, включително за върнатите продукти влизащи в условията за безплатна доставка. При връщане на продукт, получен с безплатна доставка, заплащате транспорта и куриерските такси (ако има такива) и в двете посоки.

Начини на плащане

Плащане по банков път - превеждате сумата на покупката по банков път. При получаване на пратката дължите само цената на услугата на куриера, ако не отговаряте на условията за безплатна доставка.

За допълнителна информация: O899-998-598.